• Наша адреса: 39603, Полтавська область, м.Кременчук, вул.Богдана Хмельницького, 66
  • Реєестрація
  • Вхід

КРЕМЕНЧУЦЬКА ГІМНАЗІЯ №2

Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавьскої області

Новини

11
17
2021

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів активної життєвої позиції, суть якої полягає не стільки в тому, щоб терпіти чужий спосіб життя, поведінку, звичаї, почуття, думки, ідеї або вірування, але охоче визнавати та приймати поведінку, переконання і погляди інших людей, які відрізняються від своїх власних, у КНВК 2 було проведено день ТОЛЕРАНТНОСТІ.

11
09
2021

Єднаймося, бо ми того варті! 9 листопада 2021 року в день української писемності та мови педагоги та учнівський колектив КНВК №2 долучилися до написання ХХІ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. З великим задоволенням і наполегливою старанністю писали текст, який є початком нового роману відомого українського письменника Юрія Андруховича. Сам автор був і читцем диктанту. Патріотичний мовний марафон залучає молодь до величезного світу української державної мови!

11
08
2021

Вітаємо дипломантів! Велике спасибі за плідну працю учителю та керівнику гуртка Шевченку Володимиру Євгеновичу! Пишаємося! Нових злетів!

08
18
2021

19 серпня 2021 року буде проведено конкурс на заміщення вакантних посад. Деталі за посиланням.