• Наша адреса: 39603, Полтавська область, м.Кременчук, вул.Богдана Хмельницького, 66
  • Реєестрація
  • Вхід

КРЕМЕНЧУЦЬКА ГІМНАЗІЯ №2

Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавьскої області

Новини

04
26
2024

Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль. Серед природних і техногенних катастроф, які сталися упродовж історії людства, Чорнобильська займає особливе місце. Вона засвідчує всемогутність і безсилля людини. В гімназії пройшли онлайн-заходи, щодо вшанування пам'яті Чорнобильської АЕС.

04
26
2024

26 квітня 2024 року у Кременчуцькій гімназії 2 пройшов День цивільного захисту. Основна мета заходу – вироблення алгоритму ефективних дій безпеки життєдіяльності у дітей під час надзвичайних ситуацій техногенного або природного характеру. Учні та вчителі вдосконалили свої теоретичні знання щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє життя і здоров’я.

04
25
2024

Міжнародна організація праці (далі — МОП) — одна із найстаріших міжнародних міжурядових організацій. За рішенням організації 28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці. За рекомендацією МОП девіз цьогорічного Всесвітнього дня охорони праці – «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці». Зміна погодних умов значно впливає на сферу праці, особливо на безпеку та здоров’я працівників. Тепловий стрес, забруднення повітря, ультрафіолетове випромінювання та інші екстремальні погодні явища стають частішими, підвищують ризик професійних захворювань та аварій.

04
15
2024

Учні 1 класу Кременчуцької гімназії №2 змогли весело та цікаво провести час на свіжому повітрі, подивитися на тваринок, відвідати лавандове поле, власноруч приготувати вергуни та отримали море задоволення і позитивних емоцій 

04
11
2024

Такі подорожі дають змогу більше спілкуватися та проводити час разом доки триває дистанційне навчання. Щасливі очі та щира усмішка.

04
10
2024

Учні 4 класу Кременчуцької гімназії №2 також доєдналися до Всесвітнього дня здоровʼя

03
20
2024

 Дізнались багато цікавого про свято, яке запроваджене з ініціативи Організації Об’єднаних Націй. 

03
19
2024

Запрошуємо педагогічних працівників Кременчуцької гімназії 2 до участі у Аукціоні педагогічних ідей "Удосконалення роботи педагогічного колективу з упровадження педагогічного досвіду".