• Наша адреса: 39603, Полтавська область, м.Кременчук, вул.Богдана Хмельницького, 66
  • Реєестрація
  • Вхід

КРЕМЕНЧУЦЬКА ГІМНАЗІЯ №2

Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавьскої області

Новини

06
12
2024

Свідоцтва про базову середню освіту отримали... Двері рідної Кременчуцької гімназії #2 для Вас, наші дорогі випускники, де б сьогодні ВИ не були, в Україні чи за кордоном, завжди відкриті!

06
01
2024

Здобутки та перемоги, вітання, нагородження, випуск та плани на майбутнє, подяка вчителям, науковим керівникам, технічним працівникам, батькам, нашим захисникам, побажання миру та перемоги, стали гідним підсумком завершення навчального року!

06
01
2024

П’ять переможців та призерів обласного етапу МАН нашої Кременчуцької гімназії #2 було відзначено міським головою Віталієм Малецьким. Авеліна, Соня, Ліза, Полінка, Віталік - найкращі! Нових перемог!!!!

05
16
2024

Нехай завжди горить ентузіазм в очах і розкриваються можливості. Це цікава участь, в ній багато сил і прагнення! Висловлюємо подяку науковому керівнику Худик Юлії Вікторівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи, учителю історії Кременчуцької гімназії №2 за підготовку учасниці.

05
16
2024

 Вишиванка — це не лише особливий елемент святкового національного одягу, але й важлива частина культури українського народу. 

05
02
2024

Учасників зустрічі ознайомили про роботу Верховної Ради України, процес розробки й прийняття важливих законопроектів, також про самореалізацію себе в майбутньому.